#2 [5.0.0] xban_gui cause un crash du serveur xban_record fonctionne correctement

Closed
opened 1 year ago by rafi · 2 comments
rafi commented 1 year ago

Log :

2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ServerError: AsyncErr: ServerThread::run Lua: Runtime error from mod 'xban2' in callback on_chat_message(): ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:12: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: stack traceback:
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       [C]: in function 'pairs'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:12: in function 'make_list'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:32: in function 'get_state'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:54: in function 'make_fs'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:138: in function 'func'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...-build/minetest/bin/../builtin/game/chatcommands.lua:30: in function '?'
2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]:       ...test-build/minetest/bin/../builtin/game/register.lua:419: in function <...test-build/minetest/bin/../builtin/game/register.lua:399>
Log : ``` 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ServerError: AsyncErr: ServerThread::run Lua: Runtime error from mod 'xban2' in callback on_chat_message(): ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:12: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil) 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: stack traceback: 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: [C]: in function 'pairs' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:12: in function 'make_list' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:32: in function 'get_state' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:54: in function 'make_fs' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...te/minetest-build/minetest/bin/../mods/xban2/gui.lua:138: in function 'func' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...-build/minetest/bin/../builtin/game/chatcommands.lua:30: in function '?' 2019-02-04 21:31:34: ERROR[Main]: ...test-build/minetest/bin/../builtin/game/register.lua:419: in function <...test-build/minetest/bin/../builtin/game/register.lua:399> ```
rafi added the
bug
label 1 year ago
rafi added this to the 5.0.0 milestone 1 year ago
taikedz commented 1 year ago
Owner

Raised PR

Raised PR
Peppy commented 1 year ago
Owner

Résolu par :

#3

Résolu par : https://rafi59.codelib.re/git/Axinite/xban2/pulls/3
Peppy closed this issue 1 year ago
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
3 Participants
Notifications
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
There is no content yet.